Hobbyhuuske

Home

Knutselen

Workshops

Workshops

Drukwerk

Kinderfeestjes

Smincken

Recepten

Verhuur

Contact
Hobbyhuuske �

Workshops (woensdagavond 20.00h-22.00h)


Hobbyhuuske Op woensdagavond staat bij mij thuis het hele jaar door in het teken van mijn hobby. De kindervakanties worden uitgeloten, maar de rest van het jaar kan er naar believen geknutseld worden. De thema's lopen ver uiteen, als grote voorbeeld heb ik niemand minder dan Betty Nagel. Dit is in de knutselwereld geen onbekende met haar creaties en voorbeelden.
Er kan voor de woensdag gereserveerd worden, echter vol=vol. Kosten voor een knutselavond 10,- Je wordt dan met raad en daad bijgestaan er is er ruimte voor een bakkie koffie met een stukje Limburgse vla. We beginnen om 20.00 uur en stoppen rond tien.
Hiernaast staat een voorbeeld dat gemaakt kan worden, bestaat uit een "basisset" hanen (laag of hoog model) wat powertex, kleurstoffen en vernis. Dit alles is verkrijgbaar bij ons tegen scherpe prijzen.(We hanteren de gangbare prijzen die op dat moment gelden in de betere knutselzaken) Duur van deze creatie, ongeveer twee avonden. Naast de workshop op woensdag is het de bedoeling dat er een zaterdag als workshop gereserveerd wordt, hier wordt dan een "groot" voorbeeld gemaakt en zal er tussendoor een lunch geserveerd worden. Ook hier geldt dat er gereserveerd moet worden en vol=vol. Prijzen en mogelijkheden worden ter zijner tijd nog bekend gemaakt. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Groetjes Baukje

© Copyright Hobbyhuuske 2008 - 2024