Hobbyhuuske

Home

Knutselen

Workshops

Workshops

Drukwerk

Kinderfeestjes

Smincken

Recepten

Verhuur

Contact
Hobbyhuuske �

Workshops (zaterdag 10.00h-16.00h)


Hobbyhuuske Sinds dit jaar is het mogelijk om ook op zaterdag een creatie te maken. Gezien de belangstelling die hiervoor is het zaak dat U op tijd inschrijft, vol=vol!

De mogelijkheden zijn volop, U kunt uit een breed scala kiezen. U kunt natuurlijk uit mijn hele collectie kiezen, de voorkeur gaat natuurlijk uit naar een groep met nagenoeg dezelfde creaties.

We starten om 10.00h natuurlijk met een introductie voor diegene die nog niet in het hobbyhuuske zijn geweest. Hierna gaan we aan de slag met de materialen die voor U klaar staan (hiervoor dient U dus ook op tijd in te schrijven!) s'Middags zal er voor een kleine lunch gezorgd worden zodat U lekker door kunt werken en het materiaal even de tijd krijgt om aan te drogen. U wordt gedurende de dag dan met raad en daad bijgestaan en is er natuurlijk ook ruimte voor een bakkie koffie.

Hiernaast staat een voorbeeld dat uit het magazine "Crea@Home" komt. Deze collectie is nieuw en bevat talloze leuke, mooie creaties. We werken grotendeels met powertex, stone-art, kleurstoffen en vernis. Dit alles is verkrijgbaar bij ons tegen gangbare prijzen. U wordt aangeraden niet met de beste kleding deel te nemen aan een workshop maar lekker gemakkelijke kleding waar U zich prettig in voelt.

Prijzen en mogelijkheden worden per voorbeeld vermeld. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Voor het bekijken van de mogelijkheden en plaats kunt hier terecht.

Groetjes Baukje

© Copyright Hobbyhuuske 2008 - 2024